Olsens mek & gräv

God eftermiddag och varmt välkommen till bloggen. Jag hoppas att alla mina läsare haft en riktigt bra förmiddag och att eftermiddagen och kvällen blir lika bra. Själv har jag haft problem med huset, eller snarare avloppet, men i och med att ett företag som heter Olsens mek & gräv hjälpte mig med mitt avlopp i Säffle är nu problemet åtgärdat vilket jag förstås är väldigt glad över. Att jag skulle få problem med avloppet hade jag inte ägnat en tanke åt över huvud taget sedan jag köpte huset. Jag tänkte inte på det, att det skulle kunna bli problem. Men när problemet väl var ett faktum var jag ju tvingad att snabbt se till att få hjälp. När jag hörde av mig till Olsens mek & gräv så fick jag omedelbar hjälp av Jan-Erik Olsen, han som äger det här företaget. Jag är imponerad över att han kan så mycket just när det gäller det här med avlopp och det är självklart så att det här är ett företag som alla som bor här i Säffle med omnejd bör känna till. Nästa gång kanske det är du som får problem med ditt avlopp i Säffle och då är det förstås bra att inte stå handfallen, utan att istället direkt veta vad du ska göra. Du ska förstås ringa till Jan-Erik Olsen på Olsen mek & gräv. Jan-Erik har arbetat inom det här i en herrans massa år och han vet allt som är värt att veta när det gäller avlopp. Han erbjuder en hel del annan hjälp också, det är nästan så att hans företag är lite av ett alltjänstföretag. Vill du få hjälp med ditt avlopp här i Säffle så ska du bara ta och höra av dig till Jan-Erik Olsen på Olsen mek & gräv.